Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση του ψηφιδωτού στο Ληξούρι

Ολοκληρώθηκε το έργο με το υπέροχο ψηφιδωτό που θα στολίζει πλέον το ποτάμι Ληξουρίου με την επίσημη παρουσίαση να πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα προς τιμήν των δύο καλλιτεχνών.

Ο Αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβέλης δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του και την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό αποτέλεσμα συγκεκριμένα αναφέρει σχετικά στη σελίδα του στο facebook:

Αύριο Παρασκευή στις 8 το βράδυ στον πεζόδρομο δίπλα στο ποτάμι θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στις καλλιτέχνιδες που έφτιαξαν τα δύο ψηφιδωτά.
Η Στεφανία και η Σοφία με αγάπη και μοναδικό πάθος δούλεψαν αμέτρητες ώρες για να μας χαρίσουν τα έργα τους και έγιναν η κινητήριος δύναμη που ενεργοποίησε όλους όσους πρόσφεραν άλλοι την εργασία τους κι άλλοι σε υλικά.
Αύριο βράδυ λοιπόν τις αποχαιρετούμε.
Μας θυμίζουν μέσα από φωτογραφίες τους όλη τη διαδρομή της δημιουργίας των έργων και παίρνουμε τη σκυτάλη να συνεχίσουμε…
Σας περιμένουμε…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις