Σύνοδος αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων τουρισμού στο Αργοστόλι

ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ & ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Το Σάββατο 30/09, στο θέατρο “ΚΕΦΑΛΟΣ” στο Αργοστόλι, θα πραγματοποιηθεί η 5η σύνοδος των Αντιπεριφερειαρχών και Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Τουρισμού, από όλες τις Περιφέρειες της Χώρας.

Θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν επίσης η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, η Δ/ντρια Διαφήμισης του ΕΟΤ κ. Νομπιλάκη Καλλιόπη, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος στην Επιτελική δομή ΕΣΠΑ τομέας τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού κ. Δημήτριος Μπλούκος, η Δ/ντρια Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ελένη Κατσαρού και άλλα εμπλεκόμενα στελέχη Περιφερειών.

Θα συζητηθούν τόσο θεσμικά όσο και τουριστικά θέματα και  ανάλογα με  τα συμπεράσματα θα ληφθούν  αντίστοιχες αποφάσεις.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις