Έναρξη χορευτικής χρονιάς για τους “Κεφαλλήνες” τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς «Κεφαλλήνες» ενημερώνει τους φίλους του ότι τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 για τα τμήματα ενηλίκων και για τα παιδικά τμήματα το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Φέτος, θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους φίλους μας που επιθυμούν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τον ελληνικό παραδοσιακό χορό αλλά και την ομάδα μας, ο Όμιλος μας προχωράει στη δημιουργία νέου τμήματος υποδοχής νέων μελών, που θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 19:30.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για τα παιδικά τμήματα.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των νέων μελών.

Σας καλούμε όλους κοντά μας, να γνωριστούμε, να εκφραστούμε, να διασκεδάσουμε και βεβαίως να χορέψουμε στους ρυθμούς της πλούσιας παραδοσιακής μας μουσικής, γιατί…

«Παράδοση δεν είναι η διατήρηση της στάχτης, αλλά η μεταφορά της φλόγας»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6978615732 & 6949762369

Υπεύθυνος Διδασκαλίας: Χρήστος Λ. Μεγαδούκας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις