Το δίδυμο της Σχολικής Επιτροπής Κατσιβέλης-Κουνάδη έπιασε δουλειά στην Πάστρα

Σε συνέχεια του πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που είχαμε ξεκινήσει με τις ανακαινίσεις στα σχολικά συγκροτήματα του νησιού μας, αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε υδραυλικά και είδη υγιεινής στους τουαλέτες του Γυμνασίου και Λυκείου Πάστρας από την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτό έχει αρχίσει το ξήλωμα των παλιών και σπασμένων πλακιδίων, των σκουριασμένων σωλήνων ύδρευσης αλλά και το γκρέμισμα των κατεστραμένων από την χρήση ειδών υγιεινής.

Άλλη μία σπουδαία δουλειά που φέρνει εις πέρας η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, Μαρία Κουνάδη σε άριστη πάντα συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παλικής Γιώργο Κατσιβέλη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις