Ο Θεόφιλος “κοουτσάρει” τον συνδυασμό Σπαθή για το Επιμελητήριο

Τελικά αυτό που γνώριζαν ήδη οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο. Πίσω από το συνδυασμό του Σταύρου Σπαθή για το Επιμελητήριο βρίσκεται σε ρόλο “κόουτς και μάνατζερ” ο απερχόμενος Πρόεδρος και επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο μεγάλος αντίπαλος του Σπαθή στη μάχη του Επιμελητηρίου Σπύρος Γασπαρινάτος δέχθηκε ανοίκεια και συκοφαντική επίθεση από το site του Θεόφιλου Μιχαλάτου (inkefalonia.gr) πριν καν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, ενώ και ο “ελεγχόμενος” από το Θ. Μιχαλάτο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση κατά του Γασπαρινάτου αντί να απολογηθεί για τα μνημόνια που ψηφίζονται κάθε μέρα.

Η συμφωνία Σπαθή-Μιχαλάτου είναι πλέον γεγονός με ότι αυτό σηματοδοτεί και η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα.

φωτό ekefalonia.net
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις