Μηνύσεις, καταγγελίες, αναφορές: Ο “Μπάρμπα Γιώργος”!

Όσοι ασχολούνται με την ψυχολογία γνωρίζουν ότι η “καταγγελιομανία” και η “δικομανία” είναι ίδιον προσωπικοτήτων που πλέον “έχουν διαβεί τον Ρουβίκωνα”. Είναι πραγματικά κρίμα και προκαλεί θλίψη να βλέπει κανείς ένα πετυχημένο επιχειρηματία, όπως το Γιώργο Τζωρτζάτο να εμφανίζει πλέον αποκλίνουσες  πολιτικά συμπεριφορές και να αρέσκεται να παρουσιάζεται ως ο “γραφικός του χωριού” που διαρκώς καταγγέλλει και μηνύει τους πάντες και τα πάντα χωρίς σκοπό, νόημα και αποτέλεσμα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να συγκρατήσει το Γιώργο Τζωρτζάτο από αυτή την εικόνα που αμαυρώνει την πορεία του και τον κατατάσσει στις “περσόνες” του νησιού με τις οποίες γελάει ο κόσμος.

Όπως έχει γράψει ο Καβάφης: “Κι αν δεν μπορείς να φτιάξεις τη ζωή σου όπως τη θες, τούτο μόνο προσπάθησε: Μη την εξευτελίζεις”

πηγή: anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις