Δεν θα συμμετέχει τελικά ο Δήμος Κεφαλονιάς στο National Wedding Show

Συνεδρίασε σήμερα το πρωϊ η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Σπύρου Γαλιατσάτου.

Με βασικό θέμα τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς με περίπτερο στο National Wedding Show του Λονδίνου 21-22 Οκτωβρίου, η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ο Κέφαλος γέμισε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον γαμήλιο τουρισμό.

Στην αρχή ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευάγγελος Κεκάτος αφού καλωσόρισε τους επαγγελματίες και τους φορείς που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική συνεργασία που επιτεύχθηκε μέσω των αδελφοποιήσεων με την Περιφέρεια Rhein Neckar Kreis της Γερμανίας και με το Δήμο Dobrich της Βουλγαρίας.

Ο κ. Γαλιατσάτος από τη μεριά τόνισε τις πολύ θετικές επαφές και κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον Δήμο αλλά και τους φορείς του τουρισμού, για να τονωθεί το τουριστικό προϊόν της Κεφαλονιάς και γενικά των Ιονίων Νήσων, κινήσεις που έφεραν πολύ σπουδαία αποτελέσματα για το νησί μας όπως η απευθείας σύνδεση της Ryanair από Φρανκφούρτη αλλά και η τελευταία επιτυχία με την British Airways να συμπεριλαμβάνει την Κεφαλονιά στα δρομολόγιά της.

Όπως τόνισε ο κ. Γαλιατσάτος τουριστικά φέτος πήγαμε πάρα πολύ καλά και του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα.  Τον λόγο πήραν στην συνέχεια οι φορείς αλλά και οι επαγγελματίες του νησιού που βρέθηκαν στην συνεδρίαση και οι οποίοι τοποθετήκαν γύρω από τα ζητήματα του τουρισμού καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις.

Αμέσως μετά ο κ. Κεκάτος ενημέρωσε τους παρεβρισκόμενους ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς είναι διατεθειμένος να αναλάβει το κόστος για ένα περίπτερο στην National Wedding Show που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο 21-22 Οκτωβρίου. Οι επαγγελματίες από την μεριά τους θα πρέπει να αναλάβουν να διαμορφώσουν τον χώρο και φυσικά να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και μεταφοράς υλικού που θα χρειαστούν για την έκθεση. Μετά από σκέψη και αφού ακούστηκαν πολλές απόψεις οι επαγγελματίες αποφάσισαν να μην συμμετέχουν τελικά θεωρώντας ότι δεν προλαβαίνουν να προετοιμαστούν κατάλληλα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής τη επόμενη χρονιά.

Στην συνεδρίαση έδωσαν το παρών ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χρήστος Λευκαδίτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Η Κράνη Ιάκωβος Νιφοράτος, οι επαγγελματίες Ανδρέας Παντελιός, Παναγής Μεταξάτος, Κώστας Μινέτος, Κώστας Φραγκιάς και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις