Για ποιο λόγο κατέθεσε μήνυση ο Γ. Τζωρτζάτος σε Παρίση-Λυκούδη

Στην επιστολή ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος αναφέρει τα εξής:

Σήμερα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, κατέθεσα μήνυση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κεφαλλονιάς κατά του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και του “διοικούντος το Δήμο καθ’ ομολογίαν του”, Διονυσίου Λυκούδη, για τις μεθοδευμένες τους πράξεις και παραλείψεις στο κληροδότημα Τυπάλδου.

Η μήνυση αυτή κατατέθηκε για λόγους δεοντολογικούς και αποτίει φόρο τιμής στο Σπυρογεράσιμο Τυπάλδο, η πραγματική βούληση του οποίου ήταν να τιμηθεί  η Κεφαλλονιά μας με το 83, 28% (14.574 μετοχές σε σύνολο 17.500) του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου της Ανώνυμης Εταιρείας «SIKYON COAST HOTEL RESORT-ΣΙΚΥΩΝ ΜΠΗΤΣ Α.Ε.» και όχι με το 25% του σημερινού μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Δήμαρχος είναι ευχαριστημένος με 1. 040. 583, 60 ευρώ, που αντιστοιχούν στο 25-26 % του σημερινού μετοχικού κεφαλαίου, όπως προτείνουν οι «συγγενείς» Τυπάλδου, χαρίζοντας τα 3. 300. 108 ευρώ από το σημερινό κεφάλαιο, που αντιστοιχούν στο 83, 28%, όπως ήταν και η επιθυμία του διαθέτη Σπυρογεράσιμου Τυπάλδου!

Ο αναπληρωτής Δημάρχου δε, ο Διονύσιος Λυκούδης, δήλωσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Αυγούστου 2017, ότι “θα το χάσουμε τελείως “!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις