Γεράσιμος Ιλινόϊου Τσουρούφλης: Στηρίζω Σπ. Γασπαρινάτο για το Επιμελητήριο

Με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook το στέλεχος της γαλάζιας παράταξης στο νησί μας Γεράσιμος Τσουρούφλης δηλώνει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Σπύρου Γασπαρινάτου για την Προεδρεία του Επιμελητηρίου. Το κείμενο της δήλωσης Τσουρούφλη έχει ως εξής:

Με την ανακοίνωση των πρώτων 100 υποψηφίων (έπεται και συνέχεια εξ όσων γνωρίζω..) του συνδυασμού του “Νέο Επιμελητήριο” ο Spyros Gasparinatos έβαλε “πλώρη” για την προεδρία του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Προσωπικά έχω μια αρχή, να μην εμπλέκομαι σε εκλογικές διαδικασίες που δεν έχω ο ίδιος δικαίωμα ψήφου. Η υποψηφιότητα του Σπύρου όμως με κάνει να “αποκλείνω” από την άποψή μου αυτή. Όχι μόνο γιατί ο Σπύρος είναι φίλος μου. Ούτε απλά και μόνο γιατί είναι αυτοδημιούργητος και προχώρησε με σταθερά βήματα μπροστά ή γιατί τον θεωρώ τον καταλληλότερο να ηγηθεί του Επιμελητηρίου στη νέα εποχή, ως ο νεότερος μάλιστα υποψήφιος. Στηρίζω τον Σπύρο για ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω λόγους και για έναν ακόμη: Γιατί πιστεύω πως είναι μια επιλογή που κατ’ αρχάς δεν θα εκθέσει εκείνον που τον επιλέγει. Προτείνω λοιπόν στους φίλους που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης να αγκαλιάσουν την υποψηφιότητα του Σπύρου Γασπαρινάτου και να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του.
Καλή επιτυχία Σπύρο!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις