Αντιπροσωπεία του Δήμου Βόζντοβατς στην Κεφαλλονιά-Την Τετάρτη 27/9 η ονοματοδοσία στο Ληξούρι

Με αφορμή τα 150 χρόνια των κοινών εορτασμών συμμαχίας Ελλάδας –Σερβίας ο Δήμος Κεφαλλονιάς, σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο Σερβίας στην Κεφαλλονιά δρ. Βίκτωρα Ρουχωτά, έχουν προγραμματίσει εορτασμούς με αφορμή την ονοματοδοσία οδού στο Ληξούρι ως «Βόσδοβατς».
Για το σκοπό αυτό ήρθε στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία του Δήμου του Βόσδοβατς αποτελούμενη από  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλεξάντερ Μίρκοβιτς και τους κ. Μίλος Στογιάνοβιτς και  κ. Μομίρ Τσίροβιτς, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του αντίστοιχου δήμου.
Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί  επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο και την  επόμενη μέρα θα επισκεφτούμε το  Ληξούρι.
Την Τετάρτη το πρωί και ώρα 12:00 θα επισκεφτούμε  την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και στις  14:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον  Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς  κ.Παναγή  Δρακουλόγκωνα και τον Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ.Σπύρο Γαλιατσάτο.
Την ίδια μέρα και ώρα 18:30 στο Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί  η τελετή ονοματοδοσίας όπου και θα παραστούν οι αρχές του τόπου. Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου  θα γίνει επίσκεψη στο Δήμαρχο Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση.
Αργοστόλι, 24/9/2017
Βίκτωρ Ρουχωτας
Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας στην ΚεφαλλονιάΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις