Συλλυπητήρια επιστολή από τη Διεθνή Ενωση αστυνομικών (IPA)-Εθνικό Τμήμα Σερβίας

Μας συγκλόνισε βαθιά η είδηση του χαμού της αγαπημένης μας Μαρίας, την οποία είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε. Η Μαρία ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτη αγάπη για τη ζωή και για τον πλησίον της. Με αξιοπρέπεια έδινε μάχη με την ασθένεια της και ταυτόχρονα έδινε τη θετική της ενέργεια στους φίλους της.
Θα θυμόμαστε το χαμογελαστό της πρόσωπο, τη θαλπωρή και την εκτίμηση που μας έδειξε το περασμένο καλοκαίρι. Τα παιδιά μου για ημέρες μιλούσαν για την προσοχή που τους έδινε σε κάθε τους συνάντηση.
Αξιοσέβαστε Κώστα εσύ και τα παιδιά σου έχετε λόγο να θρηνείτε. Φυσικά, μόνο όταν κάποιος χάνει κάποιο αγαπητό πρόσωπο γνωρίζει πως αισθάνεστε τώρα. Έχετε πολλούς λόγους να θυμάστε τη Μαρία με υπερηφάνεια. Έχετε πολλούς λόγους να είστε χαρούμενοι που είναι και θα παραμείνει κομμάτι της ζωής σας. Ας ηρεμήσει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει.
Αγαπητέ Κώστα,
Όλοι μας είμαστε έκπληκτοι και λυπημένοι για το θάνατο της Μαρίας. Προσωπικά και εκπροσοπώντας τα μέλη του IPA Sombor και  τον Προέδρο του IPA (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σερβίας) ,  Δρ. Nebojsa Pantelic, θρηνούμε πραγματικά. Σας έχουμε στο μυαλό μας! Η ζωή είναι σκληρή και δεν επιλέγει πού χτυπάει, δυστυχώς, πάντα χτυπά εκεί που πονάει περισσότερο! Αγαπητοί φίλοι, αδελφοί, όλοι όσοι συναντήσαμε τη Μαρία και είχαμε μερικές κοινές στιγμές μαζί της, ξέρουμε τι αξιολάτρευτο άτομο ήταν! Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν  τιμή και  ευχαρίστησή μας να την γνωρίσουμε και να την έχουμε ως φίλο!
Αγαπητή Μαρία, ξεκουραστείτε εν ειρήνη και καλό παράδεισο!
Νταμίρ ΠετρόβιτςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις