Ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι του ψηφιδωτού στο Ληξούρι

Το πρώτο κομμάτι του ψηφιδωτού σιγά σιγά ολοκληρώνεται, μερικές “πινελιές” απομένουν για να αποκαλυφθεί και ήδη τραβάει όλα τα βλέμματα.
Η σκαλωσιά μεταφέρθηκε ήδη στην απέναντι όχθη για να ξεκινήσει το αντίστοιχο κομμάτι του τοίχου.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου ψηφιδωτού θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν για να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο τέχνης.
Τους εθελοντές που δίνουν καθημερινά το παρόν, όλους όσοι μας έφεραν και συνεχίζουν να φέρνουν πλακάκια τους δεκάδες συμπολίτες μας που στηρίζουν τις καλλιτέχνιδες και τους προσφέρουν απλώχερα συγχαρητήρια και κεράσματα.
Ευχαριστώ θερμά ακόμη,την κοινοπραξία φερυ μποτ Ληξούρι Αργοστόλι για τη δωρεάν μεταφορά των καλλιτεχνών , τον κ.Ζαφειράτο Μάκη για την προσφορά στην ενοικίαση του αυτοκινήτου,το ΚΤΕΛ Ληξουρίου για τη βοήθεια στο νερό και το ρεύμα και τα εστιατόρια “Λέπεδα” “vs corner” και “Ακρογιάλι” που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν τα γεύματα.
Είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι “θητεύουν” δίπλα στις καλλιτέχνιδες θα πάρουν τη “σκυτάλη” για να συνεχίσουμε στο υπόλοιπο ποτάμι…

Γιώργος Κατσιβέλης

Αντιδήμαρχος Παλικής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις