Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Nicofilimon συμμετέχει σε έκθεση στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Nicofilimon, συμμετέχει μαζί με άλλους αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, σε μία σημαντική έκθεση που διοργανώνεται στην υπέροχη Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν.

Μία έκθεση, που διοργανώνει η γνωστή και αειθαλής στον καλλιτεχνικό χώρο, Λιάνα Σκουρλή.

Η έκθεση, παρουσιάζει, ιδιαίτερα ιστορικό ενδιαφέρον που προάγει και την Ελλάδα σαν χώρα, και γι το λόγο αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή του Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων!

Τίτλος της Έκθεσης : ‘ «IN THE FOOTPRINTS OF ALEXANDER THE GREAT.» με ‘άλλα λόγια «ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»!

Το έργο του Nicofilimon, έχει τίτλο:” ROXANI NECKo “ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ». Είναι ένα έργο τέχνης αλλά και κόσμημα μαζί, από 18 Kt χρυσό, κοράλλι, ασήμι και μάρμαρο.

Εμπνευσμένο από την χρυσή λάρνακα του Βασιλιά της Μακεδονίας Φίλιππου ΙΙ και τη πανέμορφη σύζυγο του Μ.Αλεξάνδρου, Ρωξάνη.

Ακολουθεί φωτό:

Η έκθεση, πραγματοποιείται από 30/9/2017 έως 10/10/2017 στον εκθεσιακό χώρο, TASHKEND CENTRAL EXHIBITION HALL.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το νέο site του σχεδιαστή κοσμημάτων, και να απολαύσετε πραγματικά συλλογές κοσμημάτων σε χρυσό και ασήμι, που έχουν μία εντελώς διαφορετική νότα, από όσα έχετε συνηθίσει…..

 

www.nicofilimon.com

ΑΓΓΛΙΚΑ

The jewelry designer Nicofilimon, participates with other artists, in an important exhibition, organized by the well known art manager Liana Skourlis, in Taskend of Ouzbekistan at the ΤASHKEND CENTRAL EXHIBITION HALL” between 30/9/2017 till 10/10/2017.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις