Αναβλήθηκε το Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Μεξικό-Τι έγραψε ο Γ. Λιγνός για τον σεισμό

Την συμπαράστασή στα τα θύματα του σεισμού στο Μεξικό εξέφρασε με ανάρτησή του  ο πρωταθλητής μας και παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Γεράσιμος Λιγνός. Την ώρα που αναβλήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα γινόταν εκεί.

Διαβάστε τι έγραψε ο συμπατριώτης μας:

Θέλω μ’ αυτή την ανάρτηση να δηλώσω τη θλίψη μου για την κατάσταση που επικρατεί στο Μεξικό! Ελπίζω ο Θεός να τους βοηθήσει! Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης και άρσης βαρών αναβλήθηκε αλλά αυτό πιστεύω είναι το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι οι ανθρώπινες ζωές! 
 
Εγώ θα συνεχίζω να κολυμπάω γι’ αυτό το όνειρο για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτό το περιστατικό με πεισμώνει και μου δίνει περισσότερη ώθηση. Γιατί πολύ απλά αυτό που αγαπώ περισσότερο, η κολύμβηση, μου κρύβει πάντα εκπλήξεις. Όσο κολυμπάω μαθαίνω!Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις