Δημοσιογραφικές αποστολές στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο της Συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την ‘’Marketing Greece’’, Γερμανική δημοσιογραφική αποστολή του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού «BARBARA», επισκέφθηκε την Κέρκυρα από τις 4 ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή αποτελείτο από τους Κους KARL HARALD   BRAUN (Αρθογράφος) και JOACHIM MULTHAUPT (Φωτογράφος). Το εν λόγω περιοδικό κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση σε 150.000 αντίτυπα, ενώ το αφιέρωμα για την Κέρκυρα θα δημοσιευτεί κατά το 1ο τετράμηνο του 2018.

  Το πρόγραμμα τους περιελάμβανε συνεντεύξεις με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι έδειξαν το τοπικό χρώμα και τη δημιουργική του πλευρά, ξεναγήσεις σε κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες (Αρίλλας, Αγ. Γεώργιος Πάγων, Κασσιώπη, Γλυφάδα κ.α.), τα γνωστά αλλά και άγνωστα σημεία του νησιού ( Παλιά Πόλη, Κανόνι, Παλαιοκαστρίτσα, Λάκωνες, Μακράδες, Λογγάς Περουλάδων, στα οποία και απόλαυσαν το ιδιαίτερο ηλιοβασίλεμα, Οικοσύστημα Ερημίτη κ.α.)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ξενοδοχείο ‘’Marbella Corfu’’ για τη φιλοξενία, την ‘’Hertz Hellas’’ για τη δωρεάν παροχή οχήματος, την ‘’Aegean  Airlines’’ για την αεροπορική μεταφορά, την Κα Μυρτώ Ζυρίνη ( Myrto Zirini Ceramics), τον Κο Σπύρο Καλούδη (Corfu Beer) και τον Κο Αριστοτέλη Μέγκουλα (Pomo dOro), για τις συνεντεύξεις και τη φιλοξενία στους χώρους τους, τον Κο Νίκο Καλούδη (Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων), για τις ξεναγήσεις και τον Κο Γιάννη Τσιριμιάγκο  (Σύλλογος «Ερημίτη Πλούς»), για τη δια θαλάσσης ξενάγηση στη Βορειοανατολική Κέρκυρα.

Επιπροσθέτως, πάλι σε συνεργασία με τη ‘’Marketing Greece’’, έπεται δημοσιογραφική αποστολή (2μελής) από Αυστραλία, στην Κέρκυρα από 25-30 Σεπτεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα ο κος Paul Ewart με τη γυναίκα του, οι οποίοι αρθρογραφούν στο περιοδικό «Escape Magazine», που είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Αυστραλίας και είναι ένθετο της εφημερίδας “Sunday Telegraph” με 4,7 εκατομμύρια κοινό σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις