Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα παιδικά τμήματα της χορωδίας και μαντολινάτας Αργοστολίου

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν και πάλι την λειτουργία τους τα παιδικά τμήματα της χορωδίας και μαντολινάτας του συλλόγου της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ , στην λέσχη μας στο κτήριο Τζιλλιάνου , στο Μαιστράτο.

Το Τμήμα της Παιδικής Χορωδίας ξεκινά στις 5 μμ. , με δασκάλα την κ. Άντζελα Τκατς .

Το Τμήμα της Παιδικής Μαντολινάτας ξεκινά στις 6:30 μμ. , με δάσκαλο τον κ. Σωκράτη Μπένο .

ΚΑΛΟΥΜΕ όσα παιδιά ενδιαφέρονται να μάθουν την τέχνη της μουσικής , στα τμήματα του συλλόγου μας και επιθυμούν να ενταχτούν σε αυτά , να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας και να έρθουν σε αυτές τις πρώτες συναντήσεις .

ΚΑΛΟΥΜΕ τους γονείς των παιδιών να εμπιστευτούν την εμπειρία και την υπευθυνότητα του συλλόγου μας , και να φέρουν τα παιδιά τους στα τμήματά μας , να πλαισιώσουν τα παιδιά που ήδη υπάρχουν στα τμήματα , για να αποτελέσουν την συνέχεια και το φυτώριο των τμημάτων των ενηλίκων .

Σημειώνουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει μουσικά όργανα , που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στα πρώτα βήματα γνωριμίας στα μαθήματα .

Το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις