Σύσκεψη για τις υποδομές των σεισμόπληκτων σχολείων της Παλικής

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύσκεψη για τις υποδομές των σεισμόπληκτων σχολείων της Παλικής

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί εκπαιδευτικούς – γονείς – μαθητές και φορείς της περιοχής της Παλικής σε

σύσκεψη τη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη και ώρα 7.30 μμ στο ΓΕΛ Ληξουρίου.

Το θέμα της σύσκεψης είναι:

Πώς θα ξεπεραστεί το τέλμα α) όσον αφορά τις αποκαταστάσεις στις σχολικές υποδομές των σεισμόπληκτων σχολείων (Αγία Θέκλη, 2ο Δημοτικό, Πετρίτσειο Γυμνάσιο Ληξουρίου), β) στην πορεία κατεδάφισης του παλιού και οικοδόμησης νέου μηχανουργείου στο ΕΠΑΛ Ληξουρίου αλλά και πώς θα αντιμετωπιστούν τα νέα κωλύματα για την κατασκευή του νέου σχολικού συγκροτήματος της Παλικής για το ΓΕΛ Ληξουρίου.

Η πρόταση της ΕΛΜΕ, πλαίσιο και αιτήματα, έχει κατατεθεί δημόσια.

Προκειμένου να διεκδικηθεί λύση καλούμε σε συναγερμό όλο το λαό της Παλικής και σε μαζική παρουσία στη σύσκεψη (η οποία θα ακολουθήσει εκείνη για τα προβλήματα της νέας σχολικής χρονιάς και την ανάγκη μέτρων στήριξης των μαθητών, που θα γίνει το Σάββατο 23/9 και ώρα 8.30 μμ στο Αργοστόλι).

Αργοστόλι 20/9/2017

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Ποταμιάνου Σοφία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις