“Ηχούν τα τύμπανα του πολέμου” για το Επιμελητήριο

Έντονες είναι οι διεργασίες και το παρασκήνιο για το θέμα των εκλογών στο Επιμελητήριο και όπως όλα δείχνουν κάποιοι που θεωρούσαν τον εαυτό τους σίγουρο, αρχίζουν και αντιλαμβάνονται τη νέα πραγματικότητα.

Καλώς ή κακώς η Κεφαλονιά δεν είναι πλέον στην δεκαετία του 90 για να ακούν 5 μικρομεσαία στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ προκειμένου να επιτευχθεί μία εκλογική νίκη σε έναν κορυφαίο θεσμό. Ήδη οι δυνάμεις της αγοράς όπως και οι δυνάμεις που συσπειρώνονται γύρω από τη σημερινή κοινωνικοπολιτική πλειοψηφία, είναι έτοιμες να “σηκώσουν το γάντι” και να ανατρέψουν κάποιους που “λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο”.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες ενώ και το πρόσωπό που θα τεθεί επικεφαλής θα είναι μεγάλη έκπληξη καθώς διαθέτει πολύπλευρη δραστηριότητα, σημαντικά ερείσματα όπως και επιρροές σε όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις