Ευχές του ΑΣΚ στον Νικόλα Βαλλιανάτο και την οικογένειά του-Μουίκης: 30 χρόνια παρουσίας στα Δ.Σ. των ομάδων του μπάσκετ

Μια ευχάριστη, όσο και αναπάντεχη έκπληξη, είχαμε την ώρα του φιλικό αγώνα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κόντρα στον Ολυμπιονίκη, το Σάββατο, όταν στο κλειστό του Αργοστολίου, κατέφτασε ο σέντερ της ομάδας Νικόλας Βαλλιανάτος, ο οποίος πριν λίγη ώρα είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία και είχε βαφτίσει τον γιο του.

Ο νεοφώτιστος Σταύρος – Στυλιανός, έκανε μαζί με τον μπαμπά και την μαμά την εμφάνισή του στο κλειστό του Αργοστολίου και φυσικά δέχθηκε τις θερμές ευχές της ομάδας, ενώ αποθεώθηκε και από τον κόσμο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γήπεδο.

Ο ΑΣΚ εύχεται και στους τρεις, υγεία και ευτυχία να τους συνοδεύουν σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Μουίκης: 30 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων του μπάσκετ

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης, ο οποίος κλείνει φέτος, 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων μπάσκετ της Κεφαλονιας (Κεφαλληνιακός, ΓΑΣΚ και ΑΣΚ).

Του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια όρεξη, δημιουργία και υγεία για ακόμα πολλά πολλά χρόνια.

Ο ΑΣΚ το Σαββατοκύριακο, έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις, με τον Ολυμπιονίκη το Σάββατο και με την Ολυμπιάδα την Κυριακή, που είχαν ως αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Παπαδάτος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις