“Ανεβασμένες οι μετοχές” του Βίκτωρα Ρουχωτά μετά την επιτυχημένη προβολή της Κεφαλονιάς στη Σερβία

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στα θέματα προβολής της Κεφαλονιάς στη Σερβία, όταν φτάσαμε στο σημείο το νησί μας να είναι πρώτο θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σημαντικού αυτού κράτους, είναι ευνόητο οι “μετοχές” του Προξένου της Σερβίας στην Κεφαλονιά, δηλαδή του Βίκτωρα Ρουχωτά να είναι “ανεβασμένες”.

Είναι γεγονός ότι ο Βίκτωρας έχει δουλέψει αθόρυβα μεν πολύ ουσιωδώς δε, το ζήτημα ανάδειξης της Κεφαλονιάς σε ένα κορυφαίο προορισμό για τους φίλους μας τους Σέρβους. Και σίγουρα αυτό αποτελεί μία μεγάλη συνεισφορά στον τόπο.

Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε και όχι “άρρωστους” και “κήρυκες της καταστροφής” που δυστυχώς κυκλοφορούν και αυτοί ανάμεσά μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις