2ο Θερινό Σχολείο: Προγραμματισμός & Ρομποτική

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Κέρκυρα οι εργασίες του 2ου Θερινού Σχολείου «Προγραμματισμός & Ρομποτική», το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Θερινό Σχολείο παρακολούθησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές AEI καθώς επίσης και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούσαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην ρομποτική και στον προγραμματισμό. Οι συμμετέχοντες στο Θερινό Σχολείο ανέπτυξαν λογισμικό και προγραμμάτισαν μικρο-ρομποτικές συσκευές.

Οπτικοακουστικό υλικό από το 2οΘερινό Σχολείο είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.dmc.teiion.gr/?p=1277

Η επιστημονική επιτροπή του Θερινού Σχολείου:

Κ. Οικονόμου – Αν. Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου

Κ. Βλάχος – Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Σ. Πολυκαλάς – Αν. Καθηγητής ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις