“Έπιασαν τον Μάη” στον Πόρο με πολύ χορό, κέφι και πλούσια δώρα!

Ο καλοκαιρινός καιρός βοήθησε αρκετά έτσι ώστε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση της φετινής Πρωτομαγιάς στον Πόρο που περιλάμβανε πολύ κέφι, χορό και πλούσια λαχειοφόρο.

Πραγματικά από πολύ νωρίς πλήθος κόσμου ντόπιοι, εκδρομείς από άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και τουρίστες που έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επέλεξαν τον Πόρο για να διασκεδάσουν και “να πιάσουν τον Μάη”.

Στα decks από το πρωϊ μέχρι και αργά το απόγευμα ο dj Θωμάς Βουτσινάς κράτησε μουσική συντροφιά και ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε κατακλύσει στην κυριολεξία την κεντρική πλατεία του Πόρου για να απολαύσει τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Πόρου “Ο Πρόνησος” σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Ελειού Πρόννων και να διασκεδάσει με την ψυχή του.

Έτσι λοιπόν λίγο μετά το μεσημέρι το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Πρόνησος” με χοροδιδάσκαλο τον Παναγή Κοκόση παρουσίασε χορούς από το Αιγαίο εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ενώ λίγο αργότερα στην πλατεία ήταν η σειρά των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν, από την Πάστρα  “Το Παλιόκαστρο”, από Αγία Ειρήνη “Το Αράκλι”, από Σκάλα ο Σύλλογος Γυναικών “Πηνελόπη” και από τον Ελειό ο “Ιωάννης Φωκάς” να παρουσιάσουν διάφορους χορούς από την Ελλάδα και την Κεφαλονιά ξεκινώντας με το “Μήλο μου κόκκινο”, τη “Ρόιδω”, το “Διβαράτικο” ενώ η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως πάντα με τον παραδοσιακό “Μπάλλο”, με τον κόσμο να χειροκροτεί ασταμάτητα και να δίνει πολλά μπράβο στα παιδιά, τους δασκάλους και τους διοργανωτές.

Τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Σπυρονικόλαος Σολωμός, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Παπαδάτος και φυσικά ο Πρόεδρος της τοπικής Ενότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος.

Πλούσιο παζάρι με διακοσμητικά αντικείμενα πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πάστρας.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις