Την Κυριακή 30/4 στην εκπομπή μας ‘Να σου πω μια ιστορία;’«Mαγικές διαδρομές στην Τέχνη: Οδυσσέας Ελύτης»

Την Κυριακή 30/4, στις 11.00-12.00 μ.μ., στην εκπομπή μας για παιδιά ‘Να σου πω μια ιστορία;’, την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ για τη φετινή (5η!) χρονιά, σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί «Mαγικές διαδρομές στην Τέχνη: Οδυσσέας Ελύτης» της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑ, Εκδ.Διάπλους (εικονογρ.Δ.Ρίζος) και να απολαύσουμε μελοποιημένα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη!
Στη ραδιοφωνική μας συντροφιά θα είναι και η αξιόλογη συγγραφέας με την οποία θα έχουμε τη χαρά συνομιλήσουμε τηλεφωνικά!!!
Το πρώτο παιδί από την Κεφαλονιά που θα τηλεφωνήσει στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής στο 26710-25361, θα λάβει δώρο το συγκεκριμένο βιβλίο, ευγενική προσφορά των εκδόσεων Διάπλους!!!
Βιβλιοδωράκια περιμένουν και όλους τους μικρούς μας φίλους που θα τηλεφωνήσουν στη διάρκεια της εκπομπής και μπορούν να τα παραλάβουν από το Αργοστόλι κατόπιν συνεννόησης με τη ραδιοφωνική παραγωγό!!!
Μπορείτε να μας ακούσετε στον Ιonian Galaxy 90,8, και διαδικτυακά στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544 .
Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η θεατροπαιδαγωγός Kαλλιόπη Λιοσάτου.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις