Δ.Σ.: Πήρε παράταση 30 ημερών για την ολοκλήρωση του έργου “ΓΕΦΥΡΑ-ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ”

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης αίτημα για παράταση εργασιών στο έργο της ανάπλασης “Γέφυρα-Λαχαναγορά”.

Η παράταση δίνεται σύμφωνα με την εισήγηση δίνεται λόγω των καιρικών συνθηκών που ανάγκασαν τον εργολάβο να μην μπορεί να δουλέψει τις μέρες αυτές και η παράταση θα είναι 30 ημερολογιακές μέρες όπως είπε στην εισήγηση ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Δ. Λυκούδης. Διαφώνησαν με την παράταση και καταψήφισαν οι Ν. Γκισγκίνης, Γ. Κουρούκλης και ο Γ. Τζωρτζάτος που έκανε λόγο για υπαιτιότητα του εργολάβου.

Απαντώντας σε αυτά ο Δ. Λυκούδης τόνισε ότι όσα ειπώθηκαν από την αντιπολίτευση δεν ισχύουν και υπάρχουν σκληρές απαντήσεις πλην όμως πρόσθεσε γη Δημοτική Αρχή δεν θα μπει σήμερα σε αυτή την μη παραγωγική λογική της αντιπαράθεσης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις