Χρ. Μινέτος: «Δηλώνω πρόθυμος να συνεργαστώ με τις Αρχές για τη διαφάνεια ως προς τον Κ. Γαλιατσάτο»

Πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Οικονομικές Αρχές, με όσα στοιχεία και μάρτυρες διαθέτει, δηλώνει ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Μινέτος σε σχέση με τις καταγγελίες του Διιονύση Κορσιάνου για τον Διευθυντή της Διαδημοτικής, Κώστα Γαλιατσάτο, για την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου.
Ο κ. Μινέτος δεν πτοείται από το εξώδικο και τη μήνυση του κ. Γαλιατσάτου και με την εξώδικη απάντησή του δηλώνει ότι άποψή του εξακολουθεί να είναι πως «τα φαινόμενα απότομου πλουτισμού κάποιων που κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να ερευνώνται ενδελεχώς». Μάλιστα, ο κ. Μινέτος όπως αφήνει να εννοηθεί στο εξώδικό του, θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο ακόμη και στα μέλη της οικογένειας του κ. Γαλιατσάτου, αφού όπως δηλώνει δημόσια, οι έλεγχοι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είναι σε βάθος. Όπως καταλαβαίνετε, το… πάρτι τώρα αρχίζει, καθώς τόσο ο Διονύσης Κορσιάνος όσο και ο Χρήστος Μινέτος δηλώνουν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Κώστα Γαλιατσάτο προκαλώντας και τις σχετικές έρευνες περί τα οικονομικά. Παραθέτουμε αυτούσια τα εξώδικα που αντάλλαξαν ο κ. Γαλιατσάτος και ο κ. Μινέτος όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του κ. Μινέτου στο facebook.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ

1 2 3

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΝΕΤΟΥ

4 5Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος 

efimeridakefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις