Θεοπεφτάτου: Τα μέτρα θα περάσουν χωρίς απώλειες, αλλά δεν θα υπάρξουν άλλα

«Έχουμε την ωριμότητα να αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε η ομάδα της διαπραγμάτευσης»

Τη βεβαιότητά της πως τα νέα μέτρα θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία διαβεβαίωσε πως δεν θα προκύψουν νέα μέτρα.

Όπως είπε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Flash 96, «κανείς από την ΚΟ δεν αμφισβητεί ότι η διαπραγματευτική ομάδα έφερε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε αυτές τις συνθήκες».

Η κα Θεοπεφτάτου δήλωσε αισιόδοξη πως η αξιολόγηση θα κλείσει τον Μάιο, ενώ χαρακτήρισε «θετική» την αναθεώρηση των προβλέψεων από το Ταμείο και παράλληλα πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ βάζει θέματα αναδιάρθρωσης του χρέους και αυτό είναι το σημαντικό, και που θα προσδιορίσει και το ύψος των πλεονασμάτων σε αυτή τη Σύνοδο. Για να κλείσει δηλαδή η δεύτερη αξιολόγηση πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε και τα θέματα της ελάφρυνσης του χρέους, και τα θέματα των πρωτογενών πλεονασμάτων για μετά το πρόγραμμα».

http://www.star.gr/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις