Έρχεται ο “Σκλαβενίτης” στην Κεφαλονιά

Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το πρωϊ περνώντας από το κατάστημα του πρώην “Μαρινόπουλος” στα Κοκκύλια καθώς αντικρύσαμε στην πόρτα την ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ με την οποία ενημερώνει το κοινό για την συνεργασία της ιδιοκτήτριας εταιρείας του καταστήματος με την εταιρεία “Σκλαβενίτης” με το σύστημα της δικαιόχρησης.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος  μας πληροφόρησαν ότι το νέο σούπερ μάρκετ θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο, πλήρες ανακαινισμένο, γύρω στις 15 Μαϊου και δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τα γνωστά καταστήματα του “Σκλαβενίτη” Αθηνών.

Προχωρόντας στη συνέχεια στους διαδρόμους του καταστήματος διαπιστώσαμε ότι τα προϊόντα έχουν ήδη φτάσει και έχουν τοποθετηθεί στα ράφια.

Εμείς από τη μεριά μας θα ενημερώνουμε το κοινό για όλες τις νέες εξελίξεις.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις