Βρήκε στoν προβλήτα του λιμανιού της Ζακύνθου το «Fior di levante»

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 12207, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών κατάπλου στο λιμένα Ζακύνθου, ακούμπησε με το πρυμναίο μέρος του στον προβλήτα, με αποτέλεσμα την ελαφριά στρέβλωση της δεξιάς γωνίας του (ανεξάρτητου από την πρύμνη) πρυμναίου προφυλακτήρα, σε μήκος 50cm και πλάτος 20cm.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Κυλλήνης με εκατόν πενήντα τέσσερις (154) επιβάτες, πενήντα ένα (51) Ι.Χ.Ε. οχήματα, τέσσερα (04) Φ/Γ και ένα (01) δίκυκλο, κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Ζακύνθου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Κατόπιν διενέργειας έκτακτης επιθεώρησης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ”ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ”, ο οποίος έπειτα από προσκόμιση βεβαιωτικού μετά από ζημιά του επετράπη και απέπλευσε την 05:30 σήμερα, για το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιό του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις