Επικράτησαν οι δυνάμεις της λογικής-Τέλος στο “πανηγύρι” με τα μπάζα στο Ληξούρι

Τελικά έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι η λογική νικά πάντα την παράνοια. Έτσι και στην περίφημη ιστορία με τα μπάζα στα Λεγατάτα τελικά όλοι οι υπεύθυνοι φορείς (Δήμος & Περιφέρεια) συμφώνησαν να μεταφερθούν στο μόνο νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο, δηλαδή στον Άγιο Αντώνιο στο Ληξούρι απομονώνοντας όλες τις “τριτοκοσμικές” φωνές που ήθελαν να μην εφαρμοστεί ο νόμος αλλά και τους λαικιστές που μίλαγαν για εναπόθεση στο ΧΥΤΥ στην Παλοστή ενώ ήξεραν ότι αυτό στην παρούσα φάση είναι αδύνατον αφού δεν υπάρχει η απαιτούμενη άδεια σήμερα.

Απόλυτη δικαίωση λοιπόν για τη Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς αφού υλοποιείται ως μοναδική λύση αυτό που από την αρχή πρότεινε, δηλαδή τα μπάζα να εναποτεθούν προσωρινά στον Άγιο Αντώνιο, αφού αυτός είναι ο μοναδικός χώρος που έχει άδεια, και στην πορεία όταν αδειοδοτηθούν και άλλοι χώροι να μεταφερθούν από εκεί καθώς ο συγκεκριμένος χώρος στον Άγιο Αντώνιο θα στεγάσει το νέο σχολικό συγκρότημα του Ληξουριού.

Ακόμη λοιπόν μία ήττα για την ισχνή και μειοψηφική ομάδα κάποιων πρώην παραγόντων που, τόσο στο Αργοστόλι όσο και στο Ληξούρι “επένδυσαν στο χάος” αλλά τελικά το μόνο που εισέπραξαν είναι τη γενική χλεύη και την αποδοκιμασία αφού πλέον όλοι οι λογικοί άνθρωποι τους αποστρέφονται.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις