Στο δρόμο για τη Νέα Ζηλανδία οι Κεφαλονίτες Βετεράνοι Πρωταθλητές Άρσης Βαρών

Κατ αρχάς θέλουμε να δώσουμε «από καρδιάς» τα συγχαρητήριά μας στον νεαρό αρσιβαρίστα Βαγγέλη Γαλιατσάτο που στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του τιμώντας την οικογένειά του, τον προπονητή του, την Κεφαλονιά και την χώρα μας!

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος στη μακρινή Νέα Ζηλανδία, στο Όκλαντ, γίνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Βετεράνων από 21-29 Απριλίου και είμαστε στην κυριολεξία «καθ οδόν» δηλώνοντας «παρών» κι ελπίζοντας να πάνε όλα καλά και να τιμήσουμε κι εμείς την πατρίδα μας πετυχαίνοντας διακρίσεις !

Γαλιατσάτος Νίκος

Καππάτος Σάββας

Μεταξάς Μεταξάς

Υ.Γ. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτό το δύσκολο ταξίδι! Χωρίς την ευγενική τους συνδρομή είναι πιθανό να μέναμε στην «εκκίνηση»

Ευχαριστούμε, λοιπόν, ιδιαιτέρως:

ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΛΑΣ

ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΤΟΝ «ΣΤΑΜΟΥΛΗ»

ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

ΤΗΝ «ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ Ο.Ε.

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΖΑΝΑΤΟΥ

ΤΟΝ «ΜΥΘΟ CATERING»

ΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΤΟΝ «ΣΠΑΘΗ»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις