Ευχαριστήριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αίνος”

Το Σαββάτο 8/4/17 ο Π.Σ. ΑΙΝΟΣ Βλαχάτων σε συνεργασία με τον γυμναστή Μεταξά Διονύση πραγματοποίησε στο χώρο του συλλόγου μία πολύ όμορφη αθλητική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά του ορφανορτοφείου Κεφαλληνίας”Ο ΣΩΤΗΡ”.

Το Δ.Σ. του συλλογου ευχαριστεί τους: Κουρκουμέλη Ηλία για την μεταφορά των παιδιών του ορφανοτροφείου Κρεμμύδα Γιώργο για την καλυψη της μουσικής Κουλουμπή Χρήστο για την δωρεά κρέατος Αφοι Κρεμμύδα για τη δωρεά αναψυκτικών Μανωλάτο Διονύση γιατην επιμέλεια του ψησίματος Επίσεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες του συλλόγου για τα γλυκίσματα που προσέφεραν και σε όλους όσους βοήθησαν στην εκδήλωση. Ευχόμαστε στα Μέλη του Συλλόγου μας αλλά και σε όλο τον κόσμο το αναστάσιμο φως να χαρίσει σε αυτούς και στις οικογένειές τους χαρά και ευτυχία.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Μινέτος Χαράλαμπος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις