Ο Δήμος Κεφαλονιάς συγχαίρει τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο για την τιτάνια ασημένια νίκη του στην Άρση Βαρών

Ο Δήμος Κεφαλονιάς ,εκπροσωπώντας όλους τους Κεφαλονίτες,τη νέα γενιά και τον ελληνικό αθλητισμό, συγχαίρει τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο για την μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Άρσης Βαρών στην Μπανγκόγκ της Ταυλάνδης.

Ο μοναδικός Έλληνας αρσιβαρίστας στο πρωτάθλημα, ο Κεφαλονίτης Βαγγέλης Γαλιατσάτος, πέτυχε ΄΄τιτάνια ασημένια νίκη΄΄ στην κίνηση αρασέ ,με 144 kg,τέταρτη νίκη στο ζετέ με 172 kg και δεύτερη ασημένια νίκη στο σύνολο με 316kg.

Μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό, για την Κεφαλονιά,για τους νέους, περηφάνια για όλους μας.

Συγχαίρουμε τον άξιο προπονητή κ. Νίκο Γαλιατσάτο, το αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ.Δ.Α . ΄΄Κέφαλος΄΄,και την οικογένειά του Βαγγέλη που τον στηρίζουν στους αγώνες του.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αθλητή μας και τον ευχαριστούμε για τις συγκινητικές στιγμές που μας χάρισε με την μεγάλη επιτυχία του.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

του Δήμου Κεφαλονιάς.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις