Η νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου Κεφαλονιάς

Η Fraport ανέλαβε και επίσημα πλέον την διαχείριση του αεροδρομίου μας και για την προώθηση και προβολή της Κεφαλονιάς προχώρησε άμεσα στην δημιουργία μίας καλαίσθητης  και ενημερωτικής ιστοσελίδας.

Με το που μπαίνει λοιπόν ο επιστέπτης στην ιστοσελίδα το πρώτο που βλέπει στο τεράστιο slider είναι η Λίμνη Μελισσάνη που σε προσκαλεί να την επισκεφθείς και να ζήσεις από κοντά την μαγεία, ενώ κάνοντας κλικ επάνω ο τουρίστας και εν δυνάμει επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα αξιοθέατα, τη γαστρονομία και τον Πολιτισμό μας. Φυσικά στη συνέχεια υπάρχουν πληροφορίες για πτήσεις, υπηρεσίες και τα νέα ωράρια λειτουργίας του Αεροδρομίου.

Επισκεφθείτε και εσείς την ιστοσελίδα για να μάθαινετε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:
www.efl-airport.gr/el
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις