Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης συγχαίρει όλα τα συμμετέχοντα σχολεία που έλαβαν μέρος στους σχολικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης – Πετοσφαίρισης – Ποδοσφαίρου και Στίβου που διεξήχθησαν στο Νομό μας κατά τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων σχ. έτους 2016-2017.

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης (σε επίπεδο Νομού) ανακηρύχθηκαν νικητές:

Καλαθοσφαίριση Αγοριών : ΓΕΛ Ληξουρίου

Καλαθοσφαίριση Κοριτσιών : ΓΕΛ Ληξουρίου

Ποδόσφαιρο : ΓΕΛ Κεραμειών

Πετοσφαίριση Αγοριών : ΓΕΛ Ληξουρίου

Πετοσφαίριση Κοριτσιών : ΓΕΛ Ληξουρίου.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους :

α) την ομάδα πετοσφαίρισης αγοριών του ΓΕΛ Ληξουρίου που ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Επισημαίνουμε ότι επιτυχία σε αυτό το επίπεδο σχολικών αγώνων πραγματοποιείται για πρώτη φορά από σχολείο του Νομού μας.

β) την μαθήτρια Κρούσσου Άννα του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου που προκρίθηκε στο άλμα εις ύψος στη Γ΄ Φάση Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Στίβου σχ. Έτους 2016-2017.

γ) το μαθητή Σιδέρη Ευάγγελο του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου που συμμετείχε στην Πανελλήνια Φάση Σχολικών Αγώνων Κωπηλασίας σχ. Έτους 2016-2017.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία για τη συνέχεια των αγώνων, καλή πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών τους σε κάθε επίπεδο.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή των αγώνων αυτών.

Από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κεφαλληνίας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις