Η Γυναικεία Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ στο Ινστιτούτο Γκαίτε-Σημαντική στιγμή για τον Πολιτισμό μας!

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.: Σημαντική στιγμή για τον Πολιτισμό μας!

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, γνωρίζοντας το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο και το εξαίρετο μουσικό αποτέλεσμα των παρουσιάσεων της Γυναικείας Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., διοργανώνει μια υπέροχη μουσική βραδιά, με γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως των: Άλκη Μπαλτά, Μίκη Θεοδωράκη, Μανώλη Καλομοίρη, Γιώργου Κουρουπού, Διονυσίου Λαυράγκα, Νίκου Αστρινίδη, Θόδωρου Αντωνίου, Λίνας Τόνια, Αλέκου Ξένου, Ινας Παπαδοπούλου-Νεκράσοβα, Βασίλη Μακρίδη, Ιάκωβου Κονιτόπουλου.

Η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την δ/νση του μαέστρου της Άγγελου Μουρελάτου, θα τιμηθεί από την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και θα παρουσιάσει μία σπουδαία συναυλία με τραγούδια μεγάλων δημιουργών την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 20:30, στην Αίθουσα Συναυλιών του Γερμανικού Ινστιτούτου Γκαίτε (Ομήρου 14-16) στην Αθήνα.

Για το Δ.Σ της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις