ΕΠΕΙΓΟΝ: Σταματάνε πάλι τα έργα στην πλατεία βρέθηκε ο Τάφος του Οδυσσέα

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, η περιοχή γύρω από το ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου πρέπει να ήταν αυτή όπου ετάφει ο μυθικός Βασιλιάς Οδυσσέας σύμφωνα πάντα και με τον Όμηρο.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τις υπηρεσίες μας πληροφόρησαν ότι έχουν λάβει πολύ σοβαρά τις καταγγελίες αυτές και ήδη έχει μεταβεί κλιμάκιο από την Αθήνα για να ελέγξει την εγκυρότητα των αναφορών αυτών τις οποίες υπογράφουν υποψιασμένοι κάτοικοι του Αργοστολίου.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε μετά από αυτό ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης τραβάει τα λιγοστά μαλλιά του καθώς δεν μπορεί να πείσει με τίποτα την Αρχαιολογική υπηρεσία ότι όλα αυτά είναι “μούφες”.

Φώτο από αρχαίο τάφο που εντοπίστηκε κοντά στο άγαλμα του Παναγή Βαλλιάνου.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις