Και στην Κεφαλονιά αναζητούν τον Αρτέμη Σώρρα!

Εντείνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, καθώς συνολικά μέχρι σήμερα έχουν γίνει 16 κατ’ οίκον έρευνες για τη σύλληψή του.

 Κλιμάκια της Ασφάλειας έχουν πραγματοποιήσει έρευνες σε σπίτια στην Κεφαλονιά, στη Ζάκυνθο, στην Πελοπόννησο, στον Διόνυσο, στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη. Οι επιχειρήσεις έγιναν ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως αφορούσαν σε οικήματα που σχετίζονται με οπαδούς του κόμματος του Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις», οι οποίοι θα μπορούσαν να παρέχουν κρησφύγετο στον «αρχηγό» τους.

Σε κανένα από τα οικήματα, ωστόσο, δεν υπήρχε ο Σώρρας, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, γνωρίζει καλά να κρύβεται. Όπως αποκάλυψε χθες ο «ΕΤ» οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε πριν τέσσερις ημέρες σε σπίτι οικογένειας, οπαδών της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε αγρόκτημα έξω από την Σπάρτη. Κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας ταξίδεψε στην περιοχή αναζητώντας ίχνη του καταζητούμενου ζευγαριού. Και σε αυτή την περίπτωση οι έρευνες φαίνεται να απέβησαν άκαρπες, καθώς παρά τις πολύωρες παρακολουθήσει για ακόμα μία φορά ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν εμφανίστηκε πουθενά.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζήτησης του Σώρρα από την πορεία των ερευνών οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ενδεχομένως στην Πελοπόννησο και όμορες περιοχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά λόγω της καταγωγής του.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται η σύζυγος του Σώρρα να παραδοθεί στις Αρχές το επόμενο διάστημα ελπίζοντας ότι δεν θα καταλήξει στη φυλακή λόγω του ότι είναι μητέρα ανήλικου κάτω των 10 ετών. Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για το άτομο που βιντεοσκόπησε το διάγγελμα Σώρρα που είχε ανέβει στο διαδίκτυο και καλούσε τους οπαδούς της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε ξεσηκωμό.

Πηγή: thetoc.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις