“Για γέλια” ο Τζωρτζάτος: Ή θα γίνει “Δελαπατρίδης” ή θα τον “περιμαζέψει ως ουρά” ο Μιχαλάτος

Δύο είναι πλέον οι δρόμοι για τον Γ. Τζωρτζάτο μετά τη χθεσινή συνέντευξη-παρωδία με την οποία διασκέδασε την Κεφαλονιά: Είτε θα κατεβάσει στα πλαίσια της γνωστής πολιτικής “μωροφιλοδοξίας” του δικό του συνδυασμό, οπότε θα έχουμε ένα τοπικό φαινόμενο “Δελαπατρίδη”, το οποίο θα δώσει ένα χαρούμενο χρώμα στις εκλογές του 2019, είτε θα τον “περιμαζέψει ως ουρά” ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στη λογική του “μάζευε και ας ειν’ και ρόγες”!!!!

Θυμίζουμε ότι ο Τζωρτζάτος είχε εκλεγεί από τους τελευταίους στο Αργοστόλι με 300 περίπου ψήφους, την ώρα που υπάρχει πλήθος δημοτικών συμβούλων εκλεγμένων με 700 και 800 ψήφους. Δηλαδή ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του “άλογο κούρσας” αλλά η τοπική κοινωνία μάλλον τον έχει κατατάξει πολιτικά για “ψωράλογο”… Και ως γνωστόν Γιώργη αυτό που μετράει είναι τι λένε οι άλλοι και όχι τι πιστεύεις ο ίδιος για τον εαυτό σου.

anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις