Συνεργασία Δήμου Κεφαλλονιάς με τον Δήμο Miami Beach

Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Κρουαζιέρας Seatrade, που διεξήχθη στο Fort Lauderdale των Η.Π.Α., ο Α/Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο του Miami Beach, κ. Philip Levine.

Ο κ. Levine, προσεκλήθη εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρου Παρίση, από τον κ. Κεκάτο και εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί σύντομα το νησί μας. Παράλληλα σε επιστολή, που είχε την ευγένεια να αποστείλει, υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της συνεργασίας, που για το θέμα κυρίως της προβολής της Κεφαλονιάς, ως προορισμού Κρουαζιέρας, έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.

From Mayor Philip Levine
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις