Γαλιατσάτος: Με “όπλο” τρία χρηματοδοτικά εργαλεία εκπονείται μία “επιθετική” πολιτική στήριξης της Παλικής

Με “όπλο” τρία χρηματοδοτικά εργαλεία εκπονείται μία “επιθετική” πολιτική στήριξης της Παλικής ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος. Αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα 5.000.000 ευρώ της δωρεάς της Περιφέρειας Αττικής και το ΕΣΠΑ όπου θα χρηματοδοτήσει με 20.000.000 ευρώ το σχέδιο για την Ο.Χ.Ε. Παλικής που θα παρουσιαστεί από την Περιφέρεια μετά το Πάσχα.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και σε κάποιες από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην Παλική και αφορούν στο οδικό δίκτυο, στα σχολικά συγκροτήματα της Αγίας Θέκλης και του ΕΠΑΛ Ληξουρίου, στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο αλλά και στην πόλη του Ληξουρίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις