ΒΟΜΒΑ: Ο Διονύσης Κορσιάνος καταγγέλει τον Κώστα Γαλιατσάτο για “μίζες”!!!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη επώνυμα και ξεκάθαρα  ο πρωην επιχειρηματίας στο Αργοστόλι Διονύσης Κορσιάνοςστο εις βάρος του διευθυντή της Διαδημοτικής Κώστα  Γαλιατσάτου “για απόπειρα συναλλαγής με μίζες” την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου.

Ο Διονύσης Κορσιάνος όχι μόνο προέβη σε επώνυμη καταγγελία με δημόσιο τρόπο εις βάρος του Κώστα Γαλιατσάτου με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά επιπλέον επικαλείται μαρτυρία δικαστικού λειτουργού, και προκαλεί τον Κώστα Γαλιατσάτο να του κάνει μήνυση ώστε να αποδειχθεί στο Δικαστήριο η αλήθεια.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου στην efimeridakefalonia.gr με τίτλο: “Πρωτοφανής επίθεση του Διονύση Κορσιάνου στον Κώστα Γαλιατσάτο”

Ο πρώην επιχειρηματίας του Αργοστολίου κατηγορεί τον Διευθυντή της Διαδημοτικής για «αλισβερίσια» και «συναλλαγές κάτω απο το τραπέζι με σκοπό τον ίδιο όφελος» την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου.
Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του διευθυντή της Διαδημοτικής και γνωστού επιχειρηματία, Κώστα Γαλιατσάτου, προέβη δημόσια και επώνυμα ο συμπατριώτης και πρώην επιχειρηματίας του Αργοστολίου, με καταγωγή απο τα Ομαλά (δεν μένει πια μόνιμα Κεφαλονιά, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Κώστα Γαλιατσάτο ότι την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου του πρότεινε «αλισβερίσια» με τα ανακυκλώσιμα της Κεφαλονιάς «με σκοπό το ίδιο όφελος κάτω από το τραπέζι» και μάλιστα ο κ. Κορσιάνος τονίζει ότι «όλα αυτά συνέβησαν στο βενζινάδικο των Ραζάτων παρουσία δικαστικού λειτουργού»!!!Πρόκειται για μια απίστευτη καταγγελία, η οποία όμως γίνεται επώνυμα και δημόσια, αφού ο κ. Κορσιάνος όχι μόνο την ανάρτησε σε κοινή θέα με το όνομά του, αλλά παράληλλα προκαλεί τον Κώστα Γαλιατσάτο να του κάνει μήνυση, αφού, όπως τονίζει, με χαρά θα τα πει και στο δικαστήριο. Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του κ. Κορσιάνου και είναι πλέον σίγουρο ότι μόλις τώρα ανοίγει ένας δημόσιος διάλογος για το τι ακριβώς γινόταν ή δεν γινόταν στην Διαδημοτική την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίυ, δεδομένης μάλιστα και της ιδιαίτερα προσωπικής σχέσης του Κώστα Γαλιατσάτου με τον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου, Μάκη Φόρτε.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ςε
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις