Παρελθόν αποτελεί πλέον για τη Δημοτική Αρχή ο Γιώργος Τζωρτζάτος

Με ομόφωνη απόφασή τους οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Κεφαλλονιάς “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” διέγραψαν το δημοτικό σύμβουλο Γ. Τζωρτζάτο από τις τάξεις της Δημοτικής Αρχής.

Οι λόγοι της διαγραφής του ήταν η εκτός τόπου και χρόνου, άδικη και καταχρηστική επιχειρηματολογία που έχει αναπτύξει, τόσο κατά του Δημάρχου Κεφαλλονιάς προσωπικά, όσο και κατά του συνόλου της παράταξης από όταν παύθηκε από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Σημειώνεται ότι και μη παριστάμενοι σύμβουλοι, λόγω δικαιολογημένης απουσίας τους εκτός Κεφαλονιάς, συμφώνησαν με επιστολή τους με τη διαγραφή Τζωρτζάτου, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν για τη πλειοψηφία του Δήμου και συγκαταλέγεται στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει που ακριβώς θα προσχωρήσει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις