Βρήκαμε μια Star μέσα στο Star Academy [εικόνες + βίντεο]

Η συμμετοχή της Κεφαλονίτισσας Έλενας Κορωναίου στο Star Academy έχει μεγάλη απήχηση στα site πανελλαδικής εμβέλειας. Για να πάρουμε μία γεύση ας δούμε τι έγραψε για την Έλενα το Yupiii.gr: 

Star Academy, σε συζητάν δίχως γιατί και όχι άδικα. Η Έλενα Κορωναίου με καταγωγή από την Κεφαλονιά παίζει να είναι και η απάντηση σε αυτό το γιατί.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της: 26 χρονών, ασχολείται από μικρή με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές όπως Apotheke, Blondies κ.α. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ διαθέτει επιβλητική παρουσία με θηλυκή εμφάνιση και ταμπεραμέντο. Έχει αυτοπεποίθηση σαν άνθρωπος και θεατρικότητα στην σκηνική της παρουσία.

Σύμφωνα με όσα είδαμε στο live: Είναι τσαχπίνα, έχει αντίλογο, ξέρει να σε κερδίζει με το προαναφερθέν ταλέντο και τη θεατρικότητα επί σκηνής. Κατά τον Καρβέλα, το πάει το γράμμα. Σε άλλα νέα, όταν πατάει στη σκηνή, ξέρει να είναι πρωταγωνίστρια.

Σύμφωνα με το instagram της: Είναι σέξι, είναι κοσμοπολίτισσα, έχει διάσημους φίλους, είναι από την Κεφαλονιά (μόνο σε καλό βγαίνει αυτό) και άλλα τέτοια. Σε άλλα νέα, μια σύντομη βόλτα στις φωτογραφίες της θα σε πείσει πως πρέπει να της δώσεις σημασία!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις