Συνεχίζουν ακάθεκτοι την παραπληροφόρηση Ρουχωτάς-Αραβαντινός για τα μπάζα!

Μπροστά στο πάθος τους να μπλοκάρουν τα έργα στην Παλική Ρουχωτάς και Αραβαντινός βάζουν στην άκρη το συμφέρον της Παλικής και συνεχίζουν ακάθεκτοι την εκστρατεία παραπληροφόρησης σε ότι αφορά στην διαχείριση και στην εναπόθεση των μπαζών. Προφανώς γράφουν “στα παλαιότερα των υποδημάτων τους” την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον παραλιακό του Ληξουρίου με τα μπάζα του έργου των Λεγατάτων. Προτιμούν φαίνεται να μείνουν εκεί προκειμένου να προκρίνουν το ασίγαστο αντιπολιτευτικό τους μένος. 

Έτσι στην σημερινή τους ανακοίνωση αποκρύπτουν ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο πήρε απλά μία απόφαση για την τροποποίηση του συμφωνητικού μίσθωσης για το οικόπεδο στον ΧΥΤΥ και καμία απόφαση για αδειοδότηση. Αποκρύπτουν ότι η διαδικασία αδειοδότησης του εν λόγω οικοπέδου (αν τελικά επιτευχθεί) μπορεί να πάρει μήνες!!! Αποκρύπτουν ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας ξεκαθάρισε ότι ο μόνος νόμιμα αδειοδοτημένος χώρος για την εναπόθεση μπαζών είναι το οικόπεδο στον Άγιο Αντώνιο.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Για τελευταία φορά λοιπόν “ας αφήσουν τα σάπια” και ας αποφασίσουν τι θέλουν. Να συνεχίσουν την αδιέξοδη, στείρα και βλαπτική για το Ληξούρι αντιπολιτευτική τους τακτική ή να συμβάλλουν να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν έργα στο Ληξούρι; 

Διαβάστε παρακάτω την κοινή ανακοίνωση Ρουχωτά-Αραβαντινού:

Μετά την απόφαση που πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση, σχετικά με την χρήση του παρακείμενου στο ΧΥΤΥ οικοπέδου, το οποίο η πρώην Νομαρχία είχε παραχωρήσει στο Δήμο για μελλοντική επέκτασή του, πλέον και το τελευταίο φύλλο “συκής” που έκρυβε την ανικανότητά σας ως Δημοτική Αρχή έπεσε και αυτό.

Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό πρόσχημα για την μη εφαρμογή της απόφασης που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιούλιο του 2016 για την αδειοδότηση μέσω της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας (ΕΔΑΚΙ) χώρου. για εναπόθεση και επεξεργασία των οικοδομικών αποβλήτων στον ΧΥΤΥ στην Παλοστή.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για επεξεργασία των οικοδομικών αποβλήτων (ΑΕΚΚ) κινείται στη σωστή κατεύθυνση και την έχει ψηφίσει όλη η παράταξη της πλειοψηφίας.

Αναλάβετε λοιπόν ως Δημοτική Αρχή τις ευθύνες σας, αντιληφτείτε επιτέλους τα τεράστια προβλήματα που είναι μπροστά σας.

Πάψετε να ¨Παίζετε με τη φωτιά¨ και να εμπαίζετε τους συμπολίτες μας και κυρίως δώστε τέλος στην ταλαιπωρία τους.

Είναι καιρός να καταλάβετε ότι η περιοχή μας δεν ανέχεται και δεν αντέχει άλλες κοινωνικές εντάσεις.

Πάντως την ιστορία σας στην αυτοδιοίκηση ούτως ή άλλως την έχετε γράψει με μελανά χρώματα. Πιο μαύρο δεν γίνεται.

Ληξούρι 21.03.2017

  1. Διονύσης Αραβαντινός –

(Δημοτικός  Σύμβουλος της παράταξη «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς»)

  1. Βασίλης Ρουχωτάς

(Δημοτικός Σύμβουλος/Επικεφαλής της παράταξη «Ενωμένη τετράπολη»)

anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις