Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Έκθεση Τουρισμού της Σουηδίας

Με την συμμετοχή πλήθος Επαγγελματιών , Παραγόντων και Στελεχών της Τουριστικής Βιομηχανίας ξεκίνησαν οι εργασίες της Έκθεσής προβολής της Ελλάδας στη Στοκχόλμη.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει δυναμικά και αυτή την χρονιά με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο , υπό την οργανωτική Επιμέλεια του Προϊσταμένου Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρου Κουρή Κορκού και την επικοινωνιακή φροντίδα του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου.

Το Περίπτερο του Νησιού τιμούν επιπλέον με την συμμετοχή τους , ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο Τουριστικός Επιχειρηματίας κ.Αθανάσιος Καραπέτσας.

Ο κ.Κεκάτος είχε συναντήσεις συνεργασίας με τον Πρέσβη κ.Δημήτρη Τουλούπα και άλλα Στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη, με τον Διευθυντή του Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβικών Χωρών κ.Παύλο Μούρμα, με την Υπεύθυνη ΜΜΕ & Δημοσίων Σχέσεων κ.Αλεξάνδρα Σαραντήτη και με την Α/Πρόεδρο της Apollo Travel Group κ.Nina Hornewall.

Εξαιρετικής σημασίας επίσης    αποτελεί η προβολή στην Σκανδιναβική αγορά των παραδοσιακών Οινοποιείων του Νησιού με στοιχεία που παρέδωσε ο κ.Φοίβος Ορκόπουλος στον κ.Κεκάτο , όπως επίσης και η Γαστρονομική πανδαισία γεύσεων με υλικό που προσέφερε ο κ.Ανδρέας Παντελειός.

Οι εργασίες συνεχίζονται και αύριο. Τέλος, με την ολοκλήρωση της Εκδήλωσης θα υπάρξει αναλυτικό Δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα των Τουριστικών δράσεων του Νησιού στην Σουηδία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις