“Άσε τα σάπια” Ρουχωτά! Σε διαψεύδει ο Δρακουλόγκωνας

Για μία ακόμη φορά και εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων στο πρόσωπό του ότι είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην παραλία του Ληξουρίου με τα μπάζα του έργου στα Λεγατάτα, ο εκπρόσωπος μιας μικρής μειοψηφίας στο Ληξούρι Βασίλης Ρουχωτάς επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να καλύψει το “πάθος” του να εμποδίσει την εκτέλεση έργων στην Παλική προκειμένου να ικανοποιήσει την μικροπολιτική του σκοπιμότητα. ‘Ετσι επανέφερε σήμερα την “λύση” για την εναπόθεση των μπαζών σε οικόπεδο του ΧΥΤΥ.

“Μπαρμπούτσαλα” όμως τα όσα λέει ο Ρουχωτάς καθώς αυτός τον οποίο επικαλείται τον διαψεύδει κατηγορηματικά. Πολύ απλά όπως είπε πρόσφατα ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας ΔΗΜΟΣΙΑ στο Σάκη Βούτο, η αδειοδότηση του συγκεκριμένου χώρου είναι και αμφίβολη αλλά ακόμη και στην περίπτωση που αυτό μπορεί να γίνει θα είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα αφού μπορεί να πάρει ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!! Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και όπως ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης αυτή τη στιγμή Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ χώρος για εναπόθεση μπαζών είναι το οικόπεδο του Αγίου Αντωνίου.

Από εκεί και πέρα εναπόκειται στον Ρουχωτά αν θα συνεχίσει την αδιέξοδη αντιπολιτευτική του τακτική που αφήνει τα Λεγατάτα “πνιγμένα” στα μπάζα κατηγορώντας την δημοτική αρχή για την αποτυχία της στρατηγικής του. Διότι η πρότασή του δεν λύνει το πρόβλημα

Υ.Γ.: Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα (σεισμόπληκτοι, οδοποιία κ.λ.π) μπορεί να αποταθεί στην “συνοδοιπόρο” του βουλευτή Α. Θεοπεφτάτου. Είναι άλλωστε ζητήματα αρμοδιότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ο “γιαλαντζί Νεοδημοκράτης” Ρουχωτάς διατηρεί άριστες σχέσεις.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις