Ημερίδα για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Στις 18/3/2017 και ώρα 1930  θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου, Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού με θέμα:

«ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ»

Το θέμα θα αναπτύξουν έγκριτοι ειδικοί επιστήμονες, με εμπειρία και γνώση πάνω στον καρκίνο του μαστού.

Η Ημερίδα οργανώνεται από το Παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς.

Η οργάνωση της Ημερίδας εντάσσεται στα πλαίσια του Προγράμματος Προληπτικής Μαστογραφίας που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη 2016 στο Αργοστόλι. Αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού, στην αξία των προληπτικών ελέγχων, που εξασφαλίζουν την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου σε αρχικό στάδιο και κατά συνέπεια στην αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

O Πρόεδρος του Παραρτήματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης  της ΕΑΕ

Αλέξανδρος Καλλίνικος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις