Το Εκπαιδευτικό Πρόσωπικό ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ καταδικάζει τις ανώνυμες καταγγελίες

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Είναι γνωστή αλλά συνάμα και προσφιλής συνήθεια μερικών να κρύβονται πίσω από ανώνυμες καταγγελίες προκειμένου να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη ατόμων και οικογενειών. Το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  σύσσωμο καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες πρακτικές.

Τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα από τον ηλεκτρονικό τύπο περί ύπαρξης «ροζ σκανδάλου» στην Σχολή μας με εμπλεκόμενο «υψηλά ιστάμενο πρόσωπο» είναι όχι μόνο ψευδή και συκοφαντικά για το σύνολο του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά παράλληλα και για την ιστορική Ακαδημία μας.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους εμπνευστές των «ανωνύμων» και κακόβουλων καταγγελιών και όσους τους υποθάλπουν, ότι όχι μόνο δεν θα πετύχουν το σκοπό τους, αλλά θα μας βρουν όλους απέναντι τους.

Αργοστόλι ,  9  Μαρτίου 2017

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις