Συνάντηση ΙΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή περιφέρειας Ιονίων Νήσων

  INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΤΟΠΙΚΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Κεφαλονιας συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή περιφέρειας Ιονίων Νησων υποστρατηγο κ Τσιρογιαννη Γεώργιο, παρουσία και του Αστυνομικού διευθυντή Κεφαλονιας κ.Μαζαρακιωτη Χρήστου.

Στα πλαίσια της συζήτησης ειπώθηκαν απο τον πρόεδρο της ΙΡΑ κ.Γρηγοροπουλο Κων/νο οι δράσεις της Τοπικής Διοίκησης όπως η επίσκεψη στην Σερβία και ο προγραμματισμό της αδελφοποιησης των Εθνικών Τμημάτων ΙΡΑ Ελλάδας και Σερβίας τον μήνα Ιούνιο στην Κεφαλονια, η επίσκεψη και οι συναντήσεις πρόσφατα στο Ισραήλ,  οι πρώτες επαφές και συναντήσεις με άλλες ελληνικές τοπικές διοικησεις και άλλες ακόμα δράσεις με επίκεντρο τον Αστυνομικό αλλά και τους πολίτες, μιας και ο θεσμός αυτός έχει σκοπό  την ανάπτυξη των Αστυνομικών σχέσεων, αλλά και την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Στο τέλος ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Κ.Γρηγοροπουλος Κωνσταντίνος παρέδωσε στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή περιφέρειας Ιονίων Νησων υποστρατηγο κ Τσιρογιαννη Γεώργιο το λαβαρο της ΙΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Αργοστολι 4/3/2017

SERVO PER AMIKECO
Ο πρόεδρος
Γρηγοροπουλος Κωνσταντίνος
Η Γραμματέας
Γιαννακοπουλου Μαρία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις