Δ. Λυκούδης: 10.200.000 ευρώ για το νερό του Αργοστολίου

Τις δράσεις που προώθησε η Δημοτική Αρχή Παρίση για την αναβάθμιση του νερού στο Αργοστόλι υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης που συνοψίζονται σε 10.200.000 ευρώ έργα που αναβαθμίζουν το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης: 5.000.000 ευρώ για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων σε ολόκληρο το δίκτυο, 4.000.000 ευρώ για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού και 1.200.000 ευρώ για την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του δικτύου.

Επεσήμανε ότι αυτό δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση που δεν παραδέχεται αυτή την μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής κάνοντας λόγο για “κοντές προσωπικότητες” που πιστοποιούσαν αποτυχία της Δημοτικής Αρχής όμως τελικά ηττήθηκαν.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις